Szükséges Információk

A KAMARA MEGTALÁLJA ÜZLETI PARTNERÉT, LEGYEN VÁSÁRLÓ VAGY ELADÓ

 

Cégnév és Információk

Hely

Eladó Termék

Keresett termék

Mennyiség

Ár

 

KAPCSOLATOT KERESSEN VELÜNK A marketing@hunchamghana.org email címen 

Akár több ezer kisvállalkozással keres kapcsolatot, akár nagyvállalatokat keres, akár hírnevét szeretné növelni az európai vagy nyugat-afrikai vállalkozások körében, kamaránk segíthet.


A kamarával való kapcsolat hatékony és eredményes platformot biztosít számunkra a kamarai tagokkal való kapcsolatteremtésre és hálózatépítésre a két Nemzetben, segítve őket annak megértésében, hogy a technológia és a különböző ágazatok fejlesztésének mai fejlődése hogyan segítheti elő vállalkozásaikat a növekedésben és a virágzásban. A Kamara egy dinamikus, csúcskategóriás és független üzleti hálózat, amely az üzleti közösség szívében helyezkedik el, és különböző méretű üzleti szektorokkal működik együtt, hogy hálózatot és kapcsolatot teremtsen egymással. Célunk, hogy a lehetőségek, a tudás és a szakértelem megosztásával kamarai hálózatunkat az Ön vállalkozása fejlődésének elengedhetetlen elemévé tegyük.


Gyakorlati és technikai támogatást, hatékony kapcsolatokat és felbecsülhetetlen értékű hozzáférést tudunk biztosítani a cégeknek a friss ötletekhez és innovációkhoz. Noha nem keresünk hasznot, azért vagyunk itt, hogy segítsünk azoknak, akik igen.


Ha további információkat szeretne kapni módszereinkről és technikáinkról, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni marketingszakértőnkkel a marketing@hunchamghana.org címen. Kérjük, adja meg cége nevét, a nyújtott termékeket vagy szolgáltatásokat és elérhetőségeit.